Sydney

Sydney

15 August 2013

Mu elu kõige parem palgapäev!!


Ohoo...Täna sain kohe nii hea palga, et vähe pole. Kahe nädalaga ja 118,5 tunniga teenisin siin Eesti 7 kuu palga ära :) Kahe nädalaga!! Vahest ununeb meil juba ära ka, kui erinevad palgad on siin ja Eestis. 

Eile saime ülemuse käest teada, et me Markusega jääme nüüd üldse siia Capellasse uueks hooajaks, mitte Gindie'sse. Siin meile meeldib see rohkem, et see on suurem sait ja linna ääres, pluss siin saidil elab rohkem inimesi, on natuke lõbusam. Me oleme siin väga kiirelt usaldatud igasugu töid tegema, mis on hea ka meile, tahame ju ka õppida ja uusi asju proovida. Tavaliselt peale tööd istutakse väljas laua taga, muljetatakse tööpäevast või niisama elust, juuakse õlut, mõnikord ka kangemat kraami. Ükskord läks asi natuke käest ära, kõik jäid purju ja lõpuks tõime meiegi oma Vana Tallinna varud välja. Pakkusime kõigile tavalist Vanakat ja siis seda kreemi oma, mis meenutab Bailey'st. Kõigile kusjuures VÄGA meeldisid need! Kaks rekkajuhti olid ka, üks kohe eriti himustas seda jooki. Teeme ikka Eestile reklaami, seekord siis jookide koha pealt. Muul ajal räägime neile, kui külmad meie talved on ja kui palju lund on ning uhkeldame oma jääteedega.

Eile õhtul tuli üks farmer Mark siia, kui me parasjagu väljas istusime. Nimelt tema farmis on kaks eestlast tööl ja siis ta tahtis meid omavahel tutvustada. Lisaks tõi farmer meile kõigile kasti õlut, pole paha. Ta jättis eestlased meiega siia, ise läks laaduriga koju, et neile auto jätta. Päris tore farmer ikka! Muidugi seda on juba ammu teada, et maailm on väike väike, siis tuli välja, et see noormees on minu blogi lugenud ja meil on üks ühine tuttav ka. 


Ükskord kui linnas jalutasin...ägedad puud


Vasakul on üks pisike toidupood, kaltsukas, apteek, juuksur, massöör, pubid-söögikohad, hotellid-motellid jms

Raudtee tiigi kohal!


No comments:

Post a Comment