Sydney

Sydney

27 May 2013

Aastavahetuse plaanid

Jaanipäev pole veel ukse ees, aga juba on meil aastavahetuse plaanid tehtud. Kui eelmine aastavahetus me olime sellel pisikesel saarel, kus ei saanud kuskile minna ja kuskil miskit nagu ei toimunudki, isegi ilutulestikku ei olnud, siis see aasta mõtlesime ohjad enda kätte võtta. Tegelikult on juba ammu olnud plaanis aastavahetus Sydneys vastu võtta ja täna broneerisime hosteli ära. Kui alguses oli olnud selline diil, et minimaalselt pead broneerima 5 ööd hostelis, siis need on juba välja müüdud. Nüüd pakkuda uued diilid, kus minimaalne broneering on 10 ööd. Mis seal ikka, ega me eelmisel korral ei jõudnudki väga palju  kohti külastada, nüüd saame asja rahulikumalt võtta. Mulle Sydney meeldis väga, ei ole kahju tagasi minna. Tegime oma broneeringu 23. detsember kuni 2. jaanuar Maze Backpackersi hostelisse, mis asub kesklinnas. See tähendab, et oleme ka jõulud Sydneys.

Uus-Meremaa
Jaanipäevaks meil veel plaane pole, ega need tulemata jää. Täna me polegi tööle saanud. Ülemus täna helistas ja lubas homseks kahele töö sebida. Kuna Katu sai eelmine nädal kõige rohkem tunde, siis me Markusega oleme homme valmis töötama. Täna kaks inimest töötasid siin. Muide viimased mitu nädalat saadetakse linnast inimesi siia tööle ja meid saadetakse Springsure'i (44 km eemal). Imelik, et meid ei panda tööle siia, sest me ju elame siin. Noh muidugi asi selles ka, et meil kellegil pole laaduri lube, aga ühte inimest oleks siin andnud rakendada küll. Ka neil päevadel, kui me kodus istusime, oli linnast siin inimene olemas, kes ainult laadimise ajal nuppe vajutas. Aga täna saime teada, et ega neil järgmisel nädalal ei pidavat ka tööd olema. Dave (laadurimees) ütles ka meile, et minge ühte lähedal asuvasse farmi mandariine korjama. Siis enam söögi peale küll raha ei peaks raiskama :)

Nende mitmete vabade päevade jooksul olen sorteerinud läbi oma viimase aasta reisikaustad ja valinud välja paremad palad ilmutamiseks. Kustutasin vist üle 2000 pildi ka ära, tagantjärgi oli päris palju mõttetuid või ühesuguseid pilte liiga palju. Ilmutusväärseid pilte tuli Norra, Uus-Meremaa ja Austraalia peale kokku 138 ja laadisin need Klick.ee kodulehel üles, tasusin ära ja nüüd ootan, millal ema need kätte saab. Ma tean et paljudel on Austraalia elu jooksul arvutitega midagi juhtunud ja oleks väga tore, kui ikka paremad pildid kusagil olemas on.

Oleme üle 7 kuu juba Austraalia olnud ja no aru ma ei saa. Milleks see Facebook siis on? Ikka juhtub nii, et alles viimasel minutil saad teada, et kes kellega ja kes keda. Ehk siis kes on lapse saanud, saamas,  kihlatud, abiellumas või kes kellega semmib. Me ise ei saa arugi, et aeg nii kiirelt läinud on ja nii palju Eestis juhtunud. Ajaarvestus on väga sassis, kas tõesti on juba mai kuu käes?

2 comments: