Sydney

Sydney

12 May 2013

Koduloomad ja väike puhkus


Niisiis. Esmaspäeval võtsime endale kaks kassipoega, ühe nimi on Kitti (noorem, valge-mustakirju) ja teine Nurru (must). Ülemusele jäi veel 3 kassi, nii et pole hullu. Lisaks andis ta mõneks ajaks ka mao Katule. See on carpet phyton ehk mingisugune vaiba-püüton ja pole mürgine. See elab Katu magamistoas. Kassid on üldjuhul väga hästi hakkama saanud. Oskavad õigesse kohta oma hädasid teha ja ära pole veel jooksnud. Enamuse aja on nad praegu toas, sest nad on veel väiksed. 


Kitiga
Neljapäeval saime teada, et meil oli palgatõus olnud. Selle läbiviimine võttis nii kaua aega (väidetavalt kuid), aga lõpuks sai asi tehtud. Siin on muide iga aasta palgatõus, meil kuskil 2-3% ja ülemusel 4%. Arvutasime välja, et saime kusagil 50 dollari senti tunnis juurde. Pole paha selle kohta, et alles kuu aega tagasi tulime. Kuna palgatõus õigeks ajaks tehtud ei saanud, maksti kõikidele töötajatele (ka meile) see tagantjärgi kinni :) Austraalia on ikka heaoluriik.

Neljapäeva õhtul tuli Marty meie juurest läbi. Kuna tema sai pea topeltpalga, siis tõi Markusele burksi (me Katuga loobusime) ja teatas, et meil on nüüd pikalt vaba. Lähme tööle alles järgmise nädala neljapäeval (kui midagi ei muutu). Ehk siis meil pea nädal vaba. Asi siis selles, et hetkel palju vilja sisse ega välja ei viida, seega ka rahasid ei liigu ja niisama koristamisele (muru niitmine jms) nad kulutada ei taha. Muidugi oli see natuke halb uudis. Saime see nädal ka vähem palka kui alguses, sest pole nii palju tunde olnud. Samas kui nüüd mõelda tagasi Eesti endisele palgale, siis oleme ikka õnnega koos.

Mõtlesime kohe õhtul plaani välja, et läheme ühte kiidetud rahvusparki - Carnarvon'i. 

No comments:

Post a Comment