Sydney

Sydney

07 May 2013

Vaba aja sisustamine


Eile õhtul hakkas meil sadama ja sadas ööläbi. Hommikul selgus, et saame vaba päeva. Sõime kõhud täis ja keerasime uuesti magama. Kell on juba pool 3 päeval ja ikka sajab. Vaatasin vihmamõõdikut ja see näitas et siiamaani on sadanud 30 mm! Ehk saame homse päeva ka vabaks, ei imestaks. Maapind on nii pehme, et sõitsin auto ka kinni, parkisime eile maja kõrvale muru peale, siukest sadu pole siin enne olnud. Kui sadu taganeb, hakkan kaevama.


Vabal ajal polegi siin palju midagi teha. Tavaliselt peale tööpäeva käime dušši all, siis sööme ja seejärel puhkame. Markus vaatab tavaliselt filme või seriaale arvutist. Mina vaatasin ka vahepeal Grey Anatoomiat, aga kuna kahepeale oli nett liiga aeglane, siis loobusin. Nüüd loen teiste Austraalia blogisid. Nii põnev on lugeda, saad teada, millised palgad mujal on, kuidas tööd leitakse jne. Vaatan, et mõnel on vedanud, leitakse kiirelt töö (näiteks ühed korjasid õunu ja maksid selle eest oma õppelaenu ära), mõni on päris mitu ööd pargipingil maganud, sest pole hostelis tuba saanud jne. Igaühele seiklus omaette. Tore on neid lugeda ka reisimise eesmärgil, siis saad kuulda, kuhu võiks minna. 


Lisaks blogide lugemisele saan aega sisustada ka blogi kirjutamisel. Võtsime alguses turismiinfokeskusest hunniku brošüüre, saame neid lugeda, veel on ingliskeelseid raamatuid. Neid lugedes tuleb ikka päris tihti võõraid sõnu ette, aga eks meie keel on juba parem kui pool aastat tagasi. 

Vabadel nädalavahetustel käime linnas sööki ostmas, järve ääres päevitamas, koristame tube, peseme riideid, teeme grilli, kartuli või makaronisalatit ja nii need päevad õhtusse veerevad. Siin lähikandis on ka paar rahvusparki, kuhu tahame minna matkama. Siis saaks natuke vaheldust ka. 

2 comments:

  1. Aga postita siia ka need blogid mida loed.

    ReplyDelete
  2. Panin lihtsalt Google otsingusse Austraalia blogi ja hakkasin järjest võtma. Aga võiksin soovitada neid: rebaneaustraalias.wordpress.com/ ja http://maailmakuklapoolel.blogspot.com.au/ :)

    ReplyDelete