Sydney

Sydney

13 May 2014

Kuumad uudised

Tulin töölt koju, tegin teleka lahti ja Aussi telekanalist tuli selline vaatepilt!
                                                        
Töömaastik on endiselt sama: ilmad on ilusad ja rekkate arv kasvab iga päevaga keskmiselt 150-ni ja siis hakkab TAAS sadama, pühapäeva saime taaskord vabaks, sest laupäeval sadas ja nüüd hakkab jälle rekkate arv üles võtma. Nii tüütu. Kõik eelmised harvestid oleme töötanud 2-4 nädalat jutti ja iga päev vähemalt 11 tundi päevas ning loomulikult kena varanduse kokku kraapinud. Nüüd vähemalt kaks päeva nädalas tööl enam-vähem lihtsalt istume, loen ajakirju, lahendad sudokusid jms. Nii igav on. Isegi lõunapausile ei viitsi minna, sest mis pausi ma ikka vajan, kui lillegi liigutanud ei ole ja kõht ka istumisest väga tühjemaks ei lähe. 

Eelmine nädal oli minu paarimees kodus, sest ta naine vigastas seljanärvi, nii et Travis pidi kodus naise eest hoolitsema. Ta ei saanud ise püsti tõusta jne. Minu uueks paariliseks pandi siis austraallasest Marcus. Temaga oli naljakas töötada, sest me Travisega oleme hästi kiired, aga Marcus on selline uimasema loomuga. Rekkamehed ka iga päev küsisid, et kas su vana töökaaslane ikka tuleb tagasi ja kui ta lõpuks tuli, siis oli kõigil sära silmis ja ütlesid, et see teine tüüp oli ikka täitsa lootusetu :D Vahepeal näiteks helistati Marcusele, et kuule mine Karilinile appi, tal pikk rivi rekkaid ootab seal ja siis Marcus ütles, et ma olen juba siin. Haahaaa.


Natuke teistmoodi rekka
                                      
Üldse oli eelmine nädal kuidagi pingeline, sest Marcus oli meil inimene, kes andis teistele pause ja oli nö lisakäsi. St et kuuri töölised ei saanud pause korralikult, sest polnud kedagi, kes annaks. Siis läks üks kuur meil korra katki ja igast manti juhtus ikka iga päev. Lausa nii palju, et bossust käisime kaarega ümber, noh lihtsalt, et endal tuju ära ei rikuks või nii :D

Uus kuum uudis on see, et meil on järgmine töökoht juba ootamas. Nimelt meie vana boss helistas ja uuris, kas tahaksime tulla tagasi Capellasse, et teha sorghum, nisu ja kikerherne hooaega. Töö algaks 2. juunil ja siin peaks paari nädalaga asi niikuinii ära vajuma. Riisi tuleb sisse ilmselt veel juuni kuus ka, aga kui palju vaiksemaks läheb, siis casuale hakatakse lahti laskma. Seega võtsime pakkumise vastu. Eile faksiti meile paberid ära, nii et põhimõtteliselt on asi ametlik. Mina hakkan jälle sample standis tööd tegema ja Markus ilmselt siloga töötama. Hea uudis on see, et siis on meil viisa lõpuni töökoht olemas!!! Ja me ei pea endale rohkem talveriideid varuma, sest 1600 km põhja pool on natsa soojem :) Jah. See tähendab, et tuleb üks päris pikk sõit ka ette võtta, aga no mis sa teed. 



No comments:

Post a Comment