Sydney

Sydney

02 December 2013

15 päeva järjest tööl


Käes on detsembrikuu! Sain oma jala ka lõpuks korda. Reedel käisime veel arsti juures, et ta vaataks üle, kas jalg on paremaks läinud ning kas saan uuesti täiskoormusega töötada. Õnneks selleks ajaks oli jalg juba päris hea, kergelt tundlik küll veel. Saime siis paberid kätte ja võisime tagasi Bribbaree poole liikuda. Laupäeval olime avatud kaheksani õhtul, oh imet. Ma vist juba rääkisin, et siin viljahooaeg hakkab läbi saama, aga nüüd on meil tööd hoopis rohkem kui viimasel nädalal. Nimelt naabersaitidel on osad viljapunkrid täis saanud ja kuna meil veel ruumi on, siis saadetakse nad siia. Eile olime avatud seitsmeni ja täna taaskordselt kaheksani. Viimased kaks päeva on toss suht väljas olnud, sest oleme nüüd 15 päeva järjest tööl olnud, iga päev 10-14 tundi, eks see teeb juba oma töö...Samas me ka teame, et tööd meil siin enam kauaks ei ole ning midagi uut silmapiiril ka mitte, seega üritame vastu pidada.

Laupäeva õhtul peale tööd läksime kõik kohalikku pubisse, et tähitsada meie ülemuse Steve'i sünnipäeva. Kõik töötajad olid kohal, mis oli väga tore. Pubis toimus samal õhtul ka karaoke ja sai mehaanilisel pullil jõudu proovida. Rahvast oli meeletult. Enne pole siin pubis nii palju inimesi näinud. Enamus olid muidugi nooremad inimesed, lisaks palju tuttavaid rekkajuhte. Me Markusega lahkusime pisut enne südaööd, sest pidime järgmisel päeval kell 9 alustama. Õnneks sai natuke kauem magada.

Meie saidi ülemus Steve, Elle (sample standi töötaja), Triinu ja mina

Mehed sinised - ehk Markus inglise poistega

Rapsi väljavedu. Rongivagunis kaks erinevat rapsisorti

Tavatööpostil ehk rekkast viljaproove võtmas

Kuigi meile öeldi, et tööd on siin meile selle nädala keskpaigani või lõpuni, siis nüüd tundub, et ehk on tööd pisut kauemaks tänu sellele, et teistelt saitidelt siia rekkaid saadetakse. Samas meie punkrid ja kuurid hakkavad ka siin varsti täis saama, eks näis. Ega siin ei oska midagi ennnustada, tuleb lihtsalt elada ja näha :)

No comments:

Post a Comment