Sydney

Sydney

22 December 2013

Lahkumispidu ja kauaoodatud puhkus


Neljapäeval oli meil taaskord viimane tööpäev. Pidime punkrite ümber allesjäänud viljasodihunnikud ära koristama ja see oligi kõik. Lõpetasime lõuna paiku ja seejärel läksime naaberkülla Quandiallasse lõunat sööma. Nimelt meie inglise kutid Alex ja Sam lahkusid järgmisel päeval ja neil polnud enam kapis süüa. Pärast tulime tagasi, tegime kõik ühe lõunauinaku ja viie paiku alustasime nende lahkumispeoga. Mängisime kaarte, jõime rummi, tegime popkorni, vaatasime vanu pilte, kuulasime muusikat ja tegime pilte. Mõnus õhtu oli ja väga kahju, et nad meid üksi jätavad. Õnneks Melbourne pole ka väga kaugel, saame neile külla ka minna.

Reedel sai Markus siiski veel tööle minna, sest siis oli rong ja noh ta ikka oskab seda suhteliselt täpselt laadida. Markus sai kenasti 7,5 tundi kirja, päris hea ikkagi. Reede lõuna paiku Alex ja Sam lahkusid, aga natukese aja pärast tulid tagasi, sest auto kuumenes üle. Midagi jahutusvedelikuga seoses. Samal ajal ei suvatsenud meie laadur ka korralikult töötada, sama probleem - ülekuumenemine. Pole ju ime ka, kui väljas 40 kraadi oli. Poisid läksid kohaliku mehaaniku juurde ja ilmselt probleem lahenes, sest tagasi nad ei tulnud. 


Sam ja Markus
Pubi jõulupuuga

Quandialla pubis ootame lõunasööki

Reede õhtul läksime meie töökaaslase Granti juurde Temora linna küll. Tegime neljakesi: mina, Markus, Grant ja Triinu, tequila-õhtu. Pole ikka mitu aastat nii palju tekiilat joonud. Proovisime seekord juua apelsini ja kaneeliga, mis oli tegelikult päris hea. Ainult, et kuidagi paljuks läks seda jooki. Järgmine päev vegeteerisime pool päeva pikali...Oeh. Raske elu on noortel ikka, üks pidu teise otsa ja aastavahetus pole ka ju kaugel!


Nüüd oleme tagasi Bribbaree's ja hetkel oleme Markusega siin täitsa üksi! Nii imelik ja tühi tundub kõik. Nüüd ongi kätte jõudnud meie kauaoodatud puhkus. Me ei kavatse teha absoluutselt mitte midagi. Istume voodis, vaatame filme/seriaale, sööme ja nii kavatseme paar päeva siin mööda saata. Ausalt öeldes me pole saanud korralikult puhata viimased kuus kuud. Isegi puhkus Eestis ei olnud puhkus, sest seal oli nii palju koguaeg teha. Tunneme ka, et energiavarud on otsas. Sellist tunnet pole ammu enam olnud, et oh igav on, lähme teeme midagi. Pigem on nii, et sunnime ennast kuskile minema, sest ega me siin enam ju kaua ei ole...Igatahes loodame nüüd selle vaba nädalaga siin oma jõuvarusid täiendada, sest uuest aastast lähme ju taas tööle. Ega praegu väga õue ei kipugi, sest hetkel on lähipäevade temperatuur 40-ne ringis. 


Tequila

Jõulud veedame ilmselt Granti juures kuuekesi: mina, Markus, Katu ja tema sõber, Triinu ning Grant. Ning järgmise nädala lõpus hakkame taas asju pakkima ja siis tuleb Sydneysse minna. Hetkel uudistega kõik! :)

No comments:

Post a Comment