Sydney

Sydney

10 February 2013

Närvid puhkavad ja inimesed vahetuvad

Pole ammu postitanud. No mis nüüd siis juhtus minuga?? Olen nüüd tagasi housekeepingus ja Markus ka. Ütleme nii, et päris suur pingelangus on hetkel, ei ole probleeme, ülemusi peaaegu ei näegi, sest ma enam kontoris ei ole. Nii vabastav tunne on! Muidugi olen igati tänulik oma kogemuse üle, mis sain supervisorina olles, aga hea on enne äraminekut olla nädal lihtsa töö peal, saab enne reisi närve puhata jne. Ma ei räägi enam nii palju tööst ka kui varem. Täna käisime ka kahekesi tööl, peale tööd magasime ja lõpuks tundus nagu oleks meil vaba päev olnud. 

Eelmine nädal oli veel tihe. Üks tore eesti tüdruk lahkus 8. veebruaril, siis ta teise aasta viisa sai läbi. Muidugi ta kohe üldse ei tahtnud ära minna. Ma ise mõtlesin ka, et huvitav, mis saab siis, kui mina peaks aussist lõplikult ära minema. Seega nädal enne me istusime peaaegu iga päev kahekesi peale tööd õues ja jõime rummi või siidrit. Hiljem, kui teistel tööpäev hakkas läbi saama, liitusid nemad ka. Sai palju nalja ja oli veel hea pingeid maandada, kuna ülemused on siin hiljuti eriti jõhkraks läinud.

Selline elukas oli meie ukse ees ühel õhtul. Inglane Geoff nägi ja tegi pilti. Päris jube!!!
Lähemalt...Üleeile vallandati köögist üks tüüp, aga samas oli põhjust ka, tema oli pidevalt konfliktis teistega. Õhtul jõi Ananta (pärit Nepaalist) end purju ja kella 9-ks oli omadega korralikult purjus. Siis ta läks meie vana resto supervisori juurde (Cindy, see aborigeen) ja ütles, et tahab temaga magada (kasutas muidugi seda f tähega ingliskeelset sõna), ühele tüdrukule housekeepingust ütles, et tahab ta nibusid lakkuda jne. Siis ta jäi siis õue suure laua taha magama ja õhtul ameeriklane Adam tassis ta tuppa ära ja Ananta rääkis ka, et oo ma annan sulle nuga jne. Ta lubas siin ülemuste ja kokkadega ka üht-teist teha. No päris creepy vend oli, hea et teda enam siin pole.

Tunde hakatakse siin veelgi kokku võtma. Housekeepingus öeldi, et 7,5 tunnised päevad tuleb teha, nädalavahetustel veel vähem, oleneb palju tööd on. Vastuvõtt hakkab saama 34 tundi nädalas!!! Restoranis on nüüdsest igal inimesel kaks vaba päeva, enne oli üks, aga kui Cindy juhtus haige olevat tol päeval, siis võis  ka vaba päev mitte tulla. Kokkuvõtteks, lahkume vägal heal ajal. Muide 6. veebruaril tuli meile kaks uut eestlast ja täna kaks iirlast. Ülemustele meeldivad eestlased, sakslased ja iirlased, sest me oleme hard-working, mis on ka väga tõsi.

Farmitööd oleme ka pisut uurinud. Plaan on ju peale reisimist farm ära teha. Siin paar inimest on ka lubanud uurida eelmistest kohtades, kuhu minna. Mis oleks väga tore. Palju kergem on ju tutvuste kaudu tööle saada, kui hakata farme läbi sõitma, tööportaalides surfama jne. Igatahes põnev saab kõik järgnev olema, kõik on ju uus ja huvitav jälle!

No comments:

Post a Comment