Sydney

Sydney

17 April 2013

"Gindie kogemus"


Bensiinivaadi kohta uudiseid pole, ilmselt kellegi garaažis. Eile oli meil laadimispäev Gindies. Marty muidugi ütles kõrgematele bossudele, et kuna eelmine nädal sadas nii palju vihma, siis esimene rekka jääb siin raudselt kinni. Neid see jutt väga ei huvitanud, ütlesid, et vili tuleb liikuma saada ja peame proovima. Meil läks ikka paar tundi hommikul ära, et saada kõik viljakonveierid paika, neid liigutatakse ühest kohast teise ainult laaduriga ja ainult ühel siin platsil on load, Martyl. Saime siis esimest autot laadima hakatud, treilerid kenasti viljaga üle kuhjatud ja kui ta minema läks ja viimase sirge muldteel võttis, jäi ta kinni.

See juhtus hommikul 10 paiku ja välja sai õhtul 6 paiku. Sellel rekkal oli kaks treilerit ja koguraskus võis olla kuskil 90-100 tonni. Esmalt proovisid nad traktoriga välja tõmmata, see ei õnnestunud. Katse kaks oli teine rekka ilma treileriteta ees ja traktor taga lükkamas. Ei miskit. Siis prooviti seal labidaga kaevata, paremaks ei teinud. Siis tuli võimsam traktor siit külast, ka ei midagi. Järgmine katse oli kõik eelnevad uuesti läbi proovida. Siis mõeldi, et ok, jätame teise treileri maha, tõmbame rekka ühe treileriga välja. Sellega saadi hakkama. Seejärel prooviti teist treilerit eelmiste moodustega välja saada. EI. Kusagil 5 ajal, kui meie tööpäev juba lõppes, tuli buldooser, mis tõmbas masina kümne minutiga välja ja silus tee tasaseks. See oli ainus auto, mille saime normaalselt ära laadida ja kaalusillal tuli välja, et tal on liiga palju peal. Siis mees karjus: "For fuck sake!" Rekkamehed ütlevad selle kohta "Gindie experience".




Ega see polnud ainus asi. Samal ajal, kui esimene auto jäi kinni, tuli välja, et meie laaduril on vale kütus sees. Nimelt diislil oli liiga palju vett sees ja enam käima ei läinud. Selle jama korda ajamiseks tulid linnast kohale elektrik-mehaanikud, kes paar tundi masina kallal jupsisid. Meie boss Marty oli esimest korda selle aja jooksul kui me siin oleme olnud, väga närvis. Tema ütles ju kohe, et siin jääb masin kinni, ta on siin neli aastat töödanud, aga kuulda ei võetud. Pluss üks jama teises otsa. 

Generaatorit tankimas
Koer Tiki, kes meid alguspäevadel külastas on praegu tagasi. Teda pole kaks nädalat üldse näha olnud. Talle siin täitsa meeldib. Teine hea uudis, saame laupäeval Emeraldis kõik kolmekesi tööl olla! Jehuu, raha tuleb. Muidu oleks läinud kaamelite võiduajamist vaatama, mis oleks kindlasti vahva olnud, aga praegu tahaks rohkem teenida. 

No comments:

Post a Comment