Sydney

Sydney

15 April 2013

Šašlõkk ja varastatud bensiinivaat


Pühapäev oli korralik puhkepäev. Käisime päeval järve ääres, selleks ajaks kui pidime päevitama hakkama, oli taevas pilves. Nägime ühte tuttavat eestlast, kes sel kolmapäeval tiivad Eesti poole seab. Peale lõõgastavat veekogu ääres olemist tulime tagasi koju ja hakkasime Markuse vanast õlitünnist tehtud grilli peal grillima. Markus tegi eelmine õhtu korraliku eestihõngulise marinaadi (äädikas, sibul, küüslauk ja erinevad maitseained). Kui juba lõkkelõhna päikseloojangu taustal sai tunda ja seda liha lõhna, siis tekkis küll tunne, et no nüüd oled Eestis ja kohe saab sauna. Šašlõki kõrvale tegime makaronisalatit, mis oli samahea kui liha. 


Esmaspäeval alustasime tööd jälle Springsure's. Saime hommikul jälle koristamisega pihta hakata, kõigepealt WC-d ja söögiruum ning siis edasi laoruumid, linnud on jälle end seal tühjendamas käinud. Selleks on vaja lihtsalt luuda ja vett, natuke nühid ja voila. Kui on kauaks jäetud, siis läheb päris kaua aega selle kaka ära saamisega. Markus muidugi trimmerdas. 


Springsure
Pärast koristasime silode ümbert vana nisu, mis oli viljakonveierite sees ja silode ümber. Viljakonveieri  hopperisse oli vesi sisse pääsenud ja põhjas kõik nisu mädanes. Võtsin pooleks tehtud 1,5 liitrise pudeli kätte ja hakkasin anumast vana vilja välja kühveldama. Ja nüüd kõige rõvedam koht - vaglad, just nemad armastavad seal pesitseda. Õnneks me ei ole suhkrust, saime töö tehtud. See nädal tulevad auditid Springsure kontrollima, nii et peame kõike nõuetele vastavalt korda tegema.


Vili tuleb silost, vajutan nuppe

Peale tööd tuleb kõik hopperid kinni katta
Lõuna ajal tuli boss Marty minu juurde ja küsis, kas ma täna hommikul bensiinivaati nägin? Vastasin, et ei. See seisis millegipärast meil õues ja keegi oli selle 400 liitrise plastmassist vaadi nädalavahetusel ära varastanud. Boss rääkis, et seal oli kütust vähemalt 500 dollari eest ja vaat ise on väärt üle tuhande dollari. Homme on meil vaja Gindie platsile laaduri ja generaatori jaoks kütust viia, sest seal üritatakse autosid laadida. Kuigi maapind on vihmast veel pehme, tuli kõrgemalt poolt käsk, et tuleb laadida. Eks me siis proovime. 


No comments:

Post a Comment