Sydney

Sydney

05 March 2014

Homme taas suurlinna


Tegime oma selle nädala plaanid natuke ringi. Nimelt mõtlesime, et ehk me saame reede vabaks, et juba neljapäeva õhtul Melbourne'i minna. Sest siis saaks seal natuke rohkem ringi vaadata ja rahulikult linna ka nautida, muidu tuleb ainult üks suur tormamine. Esmaspäeval tuli meie ülemus tööle ja oli kohe nõus. Siis ta rääkis veel, et ilmselt mina hakkan ikkagi vilja sissevõtu ajal testimisputkas tööle. Alguses pidime Markusega kuuris töötama, aga nüüd see naine, kes pidi tulema testijaks, läheb mingisugusele operatsioonile. Kuna mul sellel alal töökogemust ka, siis olingi sobilik kandidaat. Sellega seoses lähen homme Deniliquini koolitusele, kus saan siis teada kõike riisi testimisest :) Täna pidin tööl juba arvutis mingisuguse testi tegema sellega seoses, sain 100% läbitud. 

2013 a veebruari lõpus Sydnet avastamas
Ma esialgu ei olnud üldse rõõmus, et selle töö saan, sest nagu öeldakse, on see üks hullemaid töid - rabad iga minut, iga sekund. Eelmise harvestiga võtsin julmalt alla ka, olin piitspeenike, sest ei saanud ju õigel ajal pause. Ülemus pärast mitu korda lohutas, et siin nii hull ei ole, et ei pea tõmblema, sest kui kõikides kuurides on järjekord olemas, siis pole vahet, kas liigutan kiiremini või aeglasemini, nad peavad ikka järjekorras olema. Vähemalt tore, et ta muret tunneb, teeb tuju paremaks :)

Teiseks on ka see hea, et saan suurest viljatolmust eemale, sest riis on ju väga väga tolmune vili. Pluss saan rohkem ajusid ragistada. Siis see oleks juba viies vili, mida oskan käsitleda (nisu, raps, kikerhernes, sorghum ja riis). Ainuke suur miinus on see, et tavaliselt testijad lõpetavad töö kõige esimestena, seega saavad kõige vähem tunde, st vähem ka palka. Mis seal ikka....Praegune töö on küll nii igav ja üksluine ja meil nädala jagu täpselt sama tööd veel ees. Umbes 1,5 nädala pärast peaksid juba esimesed rekkad sisse tulema. Riisi põllud on ka juba helerohekaskollased.



Homme olen siis tund aega tööl ja 8st liigume Deniliquini suunas ja orienteeruvalt kestab see koolitus poole neljani. Pärast seda tagasi koju, viimased asjad kokku ja siis algab meie minipuhkus. Tegelikult on väga hea, et saame täpselt enne hooaja algust korra tööst eemale, sest peale seda töötame veel rohkem kui praegu. Kuigi ma ei suuda ette kujutada, mis meist peale seda järgi on...

Juhuuu, homme tuleb pikk ja põnev päev! :)

No comments:

Post a Comment