Sydney

Sydney

16 March 2014

Töökad või rumalad eestlased??


Pidin kolmapäeval juba kirjutama, aga siis ei viitsinud, järgmine päev ka mitte ja reedel mõtlesin, et kirjutan siis, kui nädalavahetus läbi, sest siis oleme midagi ilmselt nädalavahetusel ka teinud. Poleks pidanud selle peale lootma. Nimelt nädalavahetus on läbi saamas ja me pole MITTE midagi asjalikku teinud. Uskumatud loodrid! :D

Nüüdseks tühjad bin'id ootavad taas täitmist
Nädala sees ajas meid tigedaks siinne töökorraldus. Tundub, et püsitöötajad lasevad lihtsalt meie peal liugu ja hooajatöölised teevad enamuse nende eest ära. Püsikad lihtsalt hulguvad platsil ringi, tihti näeme neid kusagil jutustamas või istumas ja 75% ajast on neil telefon käes. Uued töölised töötavad ja püsikad lihtsalt hängivad ringi ja kurdavad, et "midagi pole teha". Kui sina töötad siin 3 aastat ja näed, et midagi pole teha, siis kusagil peab probleem olema. Me oleme siin 2,5 kuud olnud ja ikka leiame asju, mis on tegemata! Nii raske on nii töötada, eriti kui näed, kuidas teised asjadesse suhtuvad, võtab endal ka lõpuks tööisu ära ja muidugi ajab vihale ka. Nemad saavad ju meist rohkem palka. Mis seal ikka, neelame alla, ega me siia ju kauaks enam ei jää. Leping lõpeb 20. aprillil, aga usume, et saame peale seda siin natuke veel töötada.

Ühtegi riisirekkat ega testi pole meile veel sisse toodud. Küll aga sain ühel hommikul oma uue töökoha - testing stand ära koristada. Ma pole siiamaani kordagi saanud riisi testida, sest selleks on vaja vähemalt kilo riisi. Enne kui rekkad sisse tulevad, oleks tahtnud natuke harjutada. Pidin aga kõik masinad ja ruumi ära puhastama ja pärast tuli välja, et sellele vaatas üks tähtsam nina üle ja sain hindeks 97%. Prügi jäi välja viimata :D Uus uudis on see, et minuga koos hakkab töötama hoopis üks vanem meesterahvas Travis, kes pole enne testimist üldse teinud. Seepärast nädalavahetusel lugesin siin materjale läbi, sest ilmselgelt saab loota vaid iseenda peale :) Meesterahvas ilmselt hakkab siis lihtsalt rekkatest viljaproove võtma ja mina viin proovid läbi.

Kuuri läheduses leidub igast tegelasi - väike geko
Uuest nädalast alustame tööpäevi kell 7:30 hommikul ehk läheme juba vilja sissevõtu režiimile ära. Me arvasime, et avame just varem, aga kuna hommikud on jahedad ja esineb udu, ei saa hommikuti vilja lõigata ikka. Järgmine nädal peaks meile ka juba esimene/esimesed rekkad sisse tulema. Vähemalt läheb põnevaks. Olen muidu kuulnud, et paar farmerit alustavad alles aprilli keskel. Lehes kirjutas, et SunRice ootab see aasta kokku 800 000 tonni riisi saada. Eelmine aasta oli 1,2 miljonit tonni, seega päris hea, arvestades seda, et see aasta paljud jätsid riisi maha panemata, kuna vee hind läks kalliks.

Ilmad kisuvad täitsa ära. Terve nädalavahetus oli pilves, tuuline ja jahe (20 kraadi), kohati ka vihma sadas ja sama ilm peaks jätkuma uue nädala alguses. Meie süüdistame oma nädalavahetuse laiskust ilmas. Hea oli see, et meie rekkamehe sõbranna tuli oma kolme koeraga meile täna külla: kaks puudlit ja üks Elvise taoline väike koer. Nad ikka väga pelgasid mind ja Markust, nad pole väga võõraste inimestega harjunud, aga lõpuks Markus jäi ühe puudliga tugitoolile koos magama ja teine puudel võttis ka vaikselt omaks. Pisike koer aga urises ja klähvis, läheb vist aega. Isegi soolane küpsis väga ei päästnud. Üks puudel näris platsmass pudelit nii kaua, kuni see lamedaks läks.

Markus tööhoos
Üks päev otsisin poest ruudulist vihikut, sest tahtsime Markusega laevade pommitamist mängida. No ja ei leia! Katu rääkis eile sama asja ja siis uurisin meie rekkamehe käest, et miks teil ruudulisi vihikuid ei ole. Tema ütles, et nemad matemaatikas kasutavad JOONELISI vihikuid!!! Vat nii. Tema imestas, et me ruudulisi kasutame ja ma imestasin, et nemad joonelisi kasutavad. Kusagilt kirjatarvete poest pidi küll saama suurte ruutudega vihikuid...

Tundub, et Päike tuleb nüüd Eesti poolele üle. Kell 7 hommikul on siin hämar ja 19:30 paiku on Päike loojunud. Tere sügis!

15 comments:

  1. Mu poiss on 4. klassis ja kasutusel on lihtsalt üks suur A4 jooneline paksem vihik (kaustik), kuhu tundides segamini kõike tehakse - inglise keelt, matemaatikat, joonestamist jne. Ei mingit ainete kaupa vihikuid.

    ReplyDelete
  2. Ikka veel saame uusi asju Austraalia kohta teada. Aga mismoodi siis õpetaja koduseid ülesandeid kontrollib? Meil võeti vihikud käest ära ja õpetaja andis järgmine tund tagasi ja seda enamikes ainetes, vähemalt põhikoolis, gümnaasiumis pisut harvem.

    ReplyDelete
  3. zemana antimalware khokharpc This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site.

    ReplyDelete
  4. zoner photo studio x farooqpc Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far.

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me. idmcracksetup.com

    ReplyDelete
  6. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Avast Driver Updater Key . Kindly click on here and visit our website and read more

    ReplyDelete
  7. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Microsoft office 2011 crack Kindly click on here and visit our website and read more

    ReplyDelete
  8. https://newcrackkey.com/avast-secureline-vpn-license-key-2021/ You don’t have to set up a separate area to spread your imaginative textures as this program allows you to do this task anytime, anywhere?

    ReplyDelete
  9. It's fascinating to visit this website and read all of your friends' opinions.
    While I am interested in the subject of this piece of writing, I am also excited to
    acquire familiarity
    whatsapp for pc crack
    driver toolkit crack activation key
    appspotify crack
    tuxera ntfs crack

    ReplyDelete
  10. Great post, but I wanted to know if you can write
    something else on this topic? I would really appreciate it if you can explain this.
    A bit more. Appreciation
    serato dj lite crack
    rhinoceros crack
    winutilities pro crack
    traktor pro crack

    ReplyDelete
  11. I really appreciate your work very wonderful. Thanks for sharing this post is excellent article. Keep it up
    Code Vein Crack
    webstorm crack

    ReplyDelete
  12. Excellent post! We will be linking to this great post on our site. Keep up the good writing.This is one of the best posts in the world I am very happy to you share this post was very impressive for the people.
    Transport Fever 2 Crack
    x264 video codec crack
    The Uncertain: Light At The End Crack

    ReplyDelete
  13. Thanks for sharing such a great post. Nice Post I Enjoyed!
    esoftspro
    esoftspro
    esoftspro

    ReplyDelete