Sydney

Sydney

11 August 2014

Uus mänguasi


Nädalavahetus on möödas. See oli meie esimene nädalavahetus Capellas, kus me ei olnud tööl ja kus me ei teinud mitte midagi asjalikku, lihtsalt puhkasime. Eelmine aasta tegime selliseid lebopäevi peaaegu iga nädalavahetus, sest olime koguaeg nii väsinud. See laupäev umbes 10 paiku pärast pannkookide söömist oli väga imelik olla, sest me ei osanud midagi teha. Või pigem me ei osanud niisama olla :D Polnud enam harjunud. Aga lõpuks läks see asjaliku olemise tuhin üle ja olimegi päevotsa lebos. Vaatasin paar filmi ära (Gran Torino ja Roheline Miil). 

Täna olime kaheksa tundi tööl ja homme on meil rong. Kahjuks meie Markusega homme tööl ei ole, sest nüüd on enamasti alles jäänud vaid sellised tööd, mille jaoks on mitut inimest vaja. Näiteks presentide voltimine. Teiseks veel see, et Markus ei tohi enam laaduriga sõita, sest Graincorp muutis jälle oma reegleid. Nüüd peab ikkagi luba olema, muidu ei saa. Enne sobis sellest, kui keegi sind välja õpetas ja jälgis, siis said ülemuse käest kirjaliku kinnituse, et võid sõita laaduriga. Ilmselt see hakkab siis taas kehtima, kui on väga kiire ja ei ole piisavalt inimesi, kellel lube on. Nagu alati. 

Alguses olime üsna norgus, et ei saa homme töötada. Töönädal ka alles ju hakkas. Teisest küljest on see meie esimene lisa vaba päev selle hooaja jooksul, nii et me ei tohiks üldse nuriseda. Siin teisi inimesi saadeti juba 4 nädalat tagasi poole päeva pealt iga päev koju. 


Me otsustasime end natuke premeerida. Nimelt ostsime endale uue fotokaamera Nikon D3300 kahe objektiiviga. Minu vana kaamera on juba seitse aastat vana ja pildikvaliteet on langemas. Kuna meil on juba ammu olnud mõttes uue kaamera soetamine, siis tegime selle lõpuks ära, sest plaanime edaspidigi reisida või kodumaal ilusaid pilte teha. Kunagi tahaks ka GoPro-d osta, aga selle fotokaga saab videot ka teha, nii et pole hullu. Markus on youtube´s õppevideosid vaatanud, nii et loodetavasti oskame sellega paremaid pilte teha :D Aga see on palju kergem küll kui minu vana kaamera. Hetkel väga klõpsinud ei ole, sest aku laeb.

Kolmapäeval läheme tagasi tööle, eks siis näeb, kauaks meile tööd jagub. Neljapäeval lähevad osad Emeraldi rongi tegema, seega võib juhtuda, et saame ka neljapäeva vabaks. Aga nagu me kõik oleme juba aru saanud, siis miski pole kindel!

Uus masin

Vana kaamera



No comments:

Post a Comment