Sydney

Sydney

26 December 2012

Boxing day

Täna, 26. detsembril, on aussis Boxing Day. Suuremates asukohtades on täna näiteks meeletud allahindlused, kus inimesed jooksevad tormi odava nänni pärast. Minul ja Markusel oli täna täitsa vaba päev, Katu peaks nüüd kohe jälle lõpetama ja ilmselt tuleb meie ukse taha varsti koputama. Minutid mööduvad...

Kui hundist räägid, siis ta oligi kohe ukse taga :D. Igatahes, käisime täna meie linna basseinis. Õnneks saime tööbussiga sinna, poleks muidu viga jalutada, aga 30 kraadi on palju palju. Olime basseini ääres mitu tundi. Ilmaga vedas ka, vahepeal oli pilves, muidu oleks ära kõrbenud sinna. Nüüd oleme siin kõik punased, kuigi kreemitasime end kenasti sisse. 

Võiks juba öelda, et troopilises kliimavöötmes on raske elada. Tahaks vahest minna õue palli mängima, jalutama vms, aga kuna nii palav on päikesepaiste ajal, hakkab lihtsalt halb end liigutades. Enam ei imesta ka, miks need lõunamaa inimesed nii laisad on. Asja positiivne külg on see, et riideid kulub väga vähe. Ainult topid, lühikesed püksid, kleit ja seelik. Jopet pole siin kordagi kandnud, teksaseid ka mitte. Enam ei mäletagi, mis riideid siin kapi otsas veel leida võib.

Kui ma kellelegi pole häid jõule soovinud, siis andke andeks. Kohe üldse pole seda tunnet, aga nii vist ongi lihtsam, kui me kodust nii kaugel oleme. Loodan, et teil on ikka toredad lumised jõulud olnud! :)

No comments:

Post a Comment