Sydney

Sydney

13 December 2012

Kärts ja pauk

Juba ongi neljapäev käes. See nädal on meil palju inimesi lahkunud töölt ja osad veel lahkumas, uusi on ainult kolm. Minu jaoks tähendas see, et esmaspäevast reedeni on graafik järgmine: hommikul 5:50 alustan housekeepingus ja kuni lõpuni välja ehk siis nii kaua, kuni kõik pakilised asjad tehtud on, toad valmis ja probleemid lahendatud (enamasti lõpetan 2-3 ajal). Siis on paar tundi vaba aega, kas siis magamiseks, linnas ujumas käimiseks ja päevitamiseks või poes käimiseks. Edasi 17:45 uuesti tööle meestele (umbes 50 meest ja paar naist) sööki serveerima kuni kella poole kümneni. Kui korralikult kõik korda teen ja pole vaja edasi peole minna, siis lõpetan 21:45. 

Kui see töönädal (kolmapäevast teisipäevani) tuli mul 65,5 tundi, siis järgmine nädal tuleb ilmselt rohkem. Muidugi raha on hea, nüüd hakkas mul supervisori palk ka kehtima, aga eks see annab ikka hästi tunda ka. Enamuse ajast olen väsinud ja kõige hullem on see, et kui tööaeg on läbi ja aeg magama minna, siis und ka ei ole. Ehk siis kannatan üleväsimuse all. 

Oluliselt lihtsam on töötada kohas, kus on palju päikest, valgust ja soojust!
Täna õpetasin Markusele ka oma õhtust vahetust. Kuna ta tahab ka lisatunde saada, siis hakkame kahekesi tegema buildersite õhtusööki. Ühel päeval üks, teisel teine (esmaspäevast laupäevani). Muidugi oli väga tore üle pika aja koos töötada. Saab ikka kenasti nalja meil. Ilmselt oli meie vahel liiga palju elektrit, kui me kahekesi kuuma bel marine (seal kus söögid soojas on) taga olime. Ühel hetkel käis laua all lihtsalt särin, siis tõstsime liniku ülesse ja bel marine juhe läks pistikus põlema ja tegi väikse paugu. Kogu protseduuri käigus põles juhtme üks osa nii lahti, et osa jäi pistikusse kinni. Paugupealt jäi meie suur kuum masin seisma...Paanika! Olime just alustamas söögijagamist ja 1,5 tundi oli veel jäänud. Õnneks aga ei jahtunud nii kiirelt maha ja kui vana toit otsa sai, oli uus alati kuumana tulemas.

Eile õhtul kõigest 3-4 tunni jooksul püüti meie resordi juurest 4 väga väga mürgist madu (Death Adder) kinni. Resto supervisor läks just köögist välja ja pidi peaaegu ühele otsa astuma. Kohale kutsuti politsei, kes ühe mao kinni püüdis, siis nägi teist ja paar tundi hiljem oli uus köögi taga platis. Jälle sama toiming ja kui kolmas kätte saadi, viis politseinik tangid vastuvõttu ja nägi seal ka neljandat. Täna tegi Markus hoiatussilte kõige ussirikkamatesse piirkondadesse (köögi ukse juurde) ja nüüd ma ikka vaatan väga pingsalt kõiki nurgataguseid seal ringi liikudes.

No comments:

Post a Comment