Sydney

Sydney

09 December 2012

Kassid kadunud ja hiirtel on pidu

Eile, laupäeval 8. detsembril läksid meie ülemused kümneks päevaks minema. Juheeiii! Kuna nad kellegile ei meeldi, siis kõik on väga õnnelikud. Nad on paarike viiekümnendate lõpus või kuuekümnendate alguses. Mees Dennis on rohkem selline asjapulk, kes tavaliselt teab kõike või kui ei, siis teab, kust ja kellelt vastust saada. Naine Louise on pisike vinguv tädike, kellel otsest funktsiooni ei olegi. Päeval teeb oma "memosid" ehk teateid staffile. Näiteks kui ma sain supervisoriks, siis kirjutas memo, et Karilin on nüüd uus supervisor. Või siis memod selle kohta, et me ei tohi resordis vabal ajal viibida. Väga imelik, me Eestis pigem räägime rohkem näost näkku või saadetakse meile. Siin prinditakse neid pabereid ja viiakse igale poole lauale/stendidele.

Veel ülemuste veidrustest rääkides. Nad ei usalda mitte kedagi peale iseenda. Mina näiteks rääkisin, et jõulude ajal, kui on vähe inimesi resordis ja töötajatel pole tube teha nii palju, et laseks neil teha suurpuhastust. Enamus inimesed elavad siin ühes toas näiteks 8-11 nädalat (Mining Company töötajad) ja saavad teenindust ainult kaks korda nädalas, millest kord nädalas siis linu vahetatakse. Ei pea vist mainima, et lahkudes on need toad päris mustad. Ütlesingi, et laseks dušikabiini klaasseinad puhtaks teha. Praegu on need katlakiviga koos ja alt väga läbi ei paista. Siis ülemus ütles, et enne pean talle kemikaali näitama kindlasti, sest ühes toas kemikaal rikkus klaasi ära. Point on aga selles, et see on kemikaal, mida housekeeping kasutab igapäevaselt. See muidugi ei ole hea argument tema jaoks.

Meesülemus näiteks ei usalda restorani bossu. Meil pannakse alkohol nüüd igaks ööseks eraldi lattu, kuna eelmine nädal oli kaks vargust (jälle abod). Võtit aga restorani ülemusele ei usaldata!!! Mismõttes! Praegu pandi vastuvõtust üks naine ajutiselt Active Manageri kohale ja tema käib igal hommikul ust lahti keeramas, ootab kuni alko tagasi pannakse, siis uks lukku ja õhtul samamoodi, kui alko ära viiakse. Põhiliselt ei saa sina ülemusena mingeid otsuseid vastu võtta, ega midagi teha, enne kui pole nende nõusolekut saanud. Lisaks kui bronnitakse mingi suur laud või ruum ürituste ja pidu jaoks (koos söökide ja jookidega), siis pole üldse imeks pandav, kui restoran saab sellest teada 2 tundi enne algust. Mulle ükspäev öeldi 3 tundi enne algust, et see ruum on nüüd vaja korda teha. Väga raske on oma tööpäeva nii planeerida, kui tuleb kiireid lisatöid pidevalt juurde.

Katu tuli, nägi ja hakkas meeste südameid murdma.
Paar blogi tagasi kirjutasin vargusest meie baaris. Need olid siis aborigeenid. Selle varguse kohta on nüüd kaks kõlakat. Esiteks oli kõlakas järgmine. Nad varastasid alkot, kakasid prügikasti, lõid akna katki sellepärast, et neid vangi pannnakse. Käes on ju jõuluaeg ja siis saab ju vanglas kolm korda päevas kenasti süüa ja jõulukinke. Teine kõlakas oli siis see, et naabersaare aborigeenid tulid baarist jõuluks alkoholi varastama.

Me lähme täna vist basseini ujuma, sest ülemusi ju pole ja nüüd saab nats pätti teha. Muide elavad nad kohe resordi kõrvalmajas, nii et valve on koguaeg peal.

No comments:

Post a Comment