Sydney

Sydney

03 December 2012

Veel üks põhjus, miks aborigeene ei sallita?

Täna hommikul murti meie hotelli baari sisse. Üks eestlane oli hommikul 4:30 tööle läinud ja avastas, et üks klaasuks on sisse löödud ja baarist enamus alkohol ära varastatud. Lisaks veel välgumihklid ja muud mõttetut kraami.

Mina läksin hommikul tööle 5:50 ja nägin, et vastuvõtust tuli välja politsei ja meie beach resordi manedžer. Hmm...Asi tundus kahtlane. Läksin siis end sisse logima ja nägin eesti tüdrukut, kes siis rääkis, mis täna öösel juhtus. Kõigele muule lisaks oli keegi ka prügikasti sittunud!!! Kui ma kontorisse läksin, nägin, et ülemus ja vastuvõtu töötaja vaatasid videokaameraid. Seal oli neli nooremat tüüpi, kes liikumise järgi arvasid endast väga kõvad mehed olevat. Kallistasid üksteist ja võtsid pudeleid, jõid jne. Hahaaa.

Siiamaani on enamusel inimestel arvamus, et aborigeenid (kutsume neid ka abodeks ja mustikateks) on rumalad ja põhimõtteliselt parasiitidest tolgused. Nad haisevad, magavad purjus peaga igal pool avalikes kohtades, joovad ja laaberdavad. Aga miks see nii on?? Riik ise maksab neile meeletuid toetusi. Nii et nad põhimõtteliselt ei peakski tööl käima. Lisaks ei saa neid näiteks nii kergelt vallandada, kui tavalisi inimesi. Ühesõnaga riik ise on õpetanud neid kergelt läbi saama ja tänu sellele nad ise ka pingutada ei taha. Meie restorani supervisor on pool-abo ja tema on täielik looder. Näiteks kui restoranis on kaks lauda, siis ta kutsub kellegi tööle, sest "nii kiire" on. Kui on suurüritused, siis võtab endale päeva vabaks jne, et ikka võimalikult vähe tööd teha.

No comments:

Post a Comment