Sydney

Sydney

08 December 2012

Ei aeg ei peatu, ei ei....

Käes on laupäev, kell on 15:18. Lõpuks on see töönädal siis seljataga. Eelmine nädal oli päris sündmusterohke. Eelmine pühapäev käisime jälle trippimas saare põhjaosas. Tegelikult sinna muidugi ei lubata minna, aga no õnneks keegi ei kontrollinud ka. Meie uued sõbrad Todd ja Tyler kutsusid mind ja Katrinat (järjekordne eesti sõbranna, kes siia tuli) trippima. Tyleril on mingi maastur, millega pääseb igale poole ligi. Siin tegelikult on enamustel maasturid, sest asfalteeritud teid on vähe ja randa minemiseks pidi otseses mõttes rööbastest läbi sõitma, liiva peal, üle kivide ja kändude. Sõit võttis ise aega kuskil tund aega ja see oli väga ekstreemne. Meil sai nalja, kuulasime mussi, karjusime jne.



Rannas olid mingid kaljud, aga põhimõtteliselt pidi koguaeg läbi vee käima, kui tahad kaljusid näha. Sel ajal kui tüübid kala püüdsid, läksime meie Katuga kaljude vahele kõndima, pooleldi vee sees siis. Suht creepy oli, sest tegelikult võib seal krokodille, meduuse ja veel mingeid ohtlikke mereelukaid olla. Aga noh, pole veel krokodille näinud, siis ehk kardaks rohkem. Eile nägime Todd' i ja siis ta oli rääkinud teistele, et me oleme ikka hullud, käime vee sees ja üldse ei karda midagi...Väga ilus koht oli muide.

Kolmapäeval oli Markuse sünnipäev!!!
Selle puhul panime meie resordi restorani laua kinni koosseisus mina ja Markus, Grettel ja Kristel. Tore oligi see, et olime eestlaste keskel, ei pidanud ingliskeeles pead vaevama. Istusime õues neljases lauas, sõime väga vürtsikat karrit, friikartuleid ja jõime päris palju. Meie teenindja, itaalia tüdruk, tõi meile ohtralt igasugu alkoholi, mida me ise muidugi ei tellinud. Kokku jõime siis siidrit, tequilat, pina colada't, viina, hot shote ja veel siidrit. Meie ülemused istusid samal ajal sees ja sõid õhtust (nagu nad iga päev teevad), sel ajal me siis peitsime oma pitse ja jõime umbes siis, kui õhk puhas oli. Üllatusena lasin Markusele teha sünnipäevakoogi. See oli superhea.


No comments:

Post a Comment