Sydney

Sydney

13 September 2013

13 ja reede


Tagasi paradiisist reaalsusesse. Capellas on palavam kui varem, päeval tuleb 37 kraadi ära, tuul on tugev, aga soe. Eile olime Markusega kahekesi tööl koristusbrigaadina. Põhimõtteliselt päev otsa luuatasime presendi pealt vilja kokku. See oli üsna jube töö, sest peale kaheksat hommikul läks juba palavaks ära. Pärast koristasime kuivatit viljast puhtaks, sest seda niipea enam tööle ei panda. Kreemitasin end neli korda tööpäeva jooksul päikesekaitsekreemiga, jõime palju vett ja tegime päiksevarjupausi. Ja see on siin alles KEVAD!!!

Veel parem on see, et meie toas endiselt konditsioneer ei tööta. Me vist mainisime pea 2 kuud tagasi ülemusele, et meie kondikas ei tööta. Kui tööle panna, siis viskab kohe korgid välja. Siin firmas aga võtavad sellised asjaajamised meeletult kaua aega. Me nüüd loodame lähiajal ikka asja töökorda saada. Muidu peale tööpäeva lõppu teeme nii, et avame ukse ja akna, lisaks kaks puhurit töötavad meie pisikeses toas. Ka siis on siin palav, sest päike on meie kuudi nii kuumaks kütnud. 

Täna sai Markus kuivati kallal töötada ja mind pandi kaalusillale ja viljaproovi kontorisse tööle. Tegin ühe teise tüdrukuga koos, kes on seda enne teinud. Nad tahavad, et ma peale koolitust saaksin veel asju läbi teha, et siis ühel ajal saaksin neid asendada või ma ei teagi. Vahepeal oli jutt, et tipphooajal lähen viljaproovi kontorisse tööle...Kuna siin asjad muutuvad nii kiirelt, siis ma väga ei mõtlegi tuleviku peale.

Mis on uut? Meid on hetkel siin saidil 4 ja 4 elavad saidilt väljas. Räägiti, et esmaspäeval tuleb siia kümme uut inimest tööle! Pooled olevat enne sama firma heaks töötanud, osad ei tea aga midagi. Meil siin saidil on hetkel muide ainult 4 vaba tuba, nii et ma ei tea, kuhu nad majutatakse. Lisaks räägitakse, et uuel nädalal hakkab hooaeg pihta, hakatakse kikerhernest ja nisu sisse tooma. Nisuga see aasta on läinud natuke kehvasti, sest vihma pole väga olnud ja vilja proteiinitase on nii madal, et väidetavalt suur osa läheb otse loomasöödaks. Eks me näe, mis siin saama hakkab...Vähemalt on midagi toimumas :)

Homme läheme Markusega tööle, saame üle pika aja nädalavahetusel tööl olla. Jehuu! 

Teen (ja tehti) blogi jaoks pilte :)

No comments:

Post a Comment