Sydney

Sydney

29 September 2013

17 tööl, 1 vaba


Lõppude lõpuks saime oma vaba päeva kätte! Oleme töötanud 17 täispikka päeva ja nüüd saime ühe päeva vabaks. Me ise ka ei saa aru, kuidas nii jaksanud oleme. Pole väga suurt väsimustki tundnud, eks sellega harjub ära vist. Eile oli meil ka rekordkogus rekkaid selle viljahooaja jooksul - 53 rekkat ja need on enamasti kahe või kolme treileriga. Praegu tuuakse sisse nii nisu kui ka kikerhernest. Eile hommikul tööle minnes vaatasin seda rekkate järjekorda, see oli kahes rivis ja saime selle rivi lõpetatud alles lõuna paiku, muidugi siis olid juba uued järjekorras.

Ikka päris hull töö on, kui nii palju rekkaid on, ma olin eile enamuse ajast jälle üksinda tööl, kuigi teistel saitidel töötab kaks inimest sample standis. Üksi on ikka paras tõmblemine, kui koguaeg masinad järjekorras. Samas on mul juba süsteem tekkinud, kuidas midagi teha. Eile pidin tegelikult Mollyga koos töötama, aga ta ei tulnud tööle. Pause ka seetõttu korralikult ei saa ja vaatan, et olen selle tööga paar kilo alla ka võtnud. Õhtul, kui kerkis uus kahekordne rivi, siis tuli üks naine mulle appi. Keskmiselt läheb 8 minutit ühe auto peale.

Eile õhtul tulid siia saidile kaks uut töötajat - eestlased! Nüüd on meil 7 uut töötajat kokku. Nad kolisid meie kõrvaltuppa, nii et meil on nüüd eestlaste maja :) Õhtul tegime väikse grillika, sest meil oli liha marinaad valmistatud (5 päeva tagasi) ja ootasime, millal ükskord vaba hetk tekib. Kutsusime siis meie tuttavad eestlased Ville, Reelika ja Johanna ka siia ning tegime tutvust meie uute eestlastega. Uskumatu, et siin väikses Capellas on nüüd seitse eestlast!

Tänane päev on ainult puhkamise jaoks. Me oleme pool päeva voodis vedelenud ja eriti ei tahagi kaugemale liikuda. Peab ju oma jõuvarusid täiendama. Hommikul ärkasin muidugi 6st ülesse, harjumus on ju sees. Küsisin Leann'i käest, et äkki me võime tema koera enda kätte võtta, kui ta tööl on. Väike Elvis on ju nii armas ja tore. Praegu magab Markuse voodis :) Homsest alustame tööd kell 6:30 hommikul ja sample stand suletakse 5:30 õhtul, tundub et hooaeg on täie hooga käima läinud. 

Kikerherne punkri algus

Kutsa on unine

No comments:

Post a Comment