Sydney

Sydney

16 September 2013

Nädalavahetus tööl

Alles oli puhkus ja nüüd oleme juba neli päeva tööl olnud, nii laupäeval kui ka pühapäeval. Laupäeval alustasime 6:30 hommikul Markusega, et oleks natuke rohkem seda jahedamat aega. Kusagil 9 paiku on päike juba kõrgel ja kraadid tõusevad ülikiirelt. Keskpäevaks on tavaliselt vähemalt 33 kraadi juba ja nii päikse loojumiseni. Eks me hakkame varsti juba lund igatsema :) 

Täna, pühapäeval, alustasime 8:30 ja töötasime poole neljani. Olime päev otsa kuuris tööl ja koristasime seda, sest homme hakatakse sinna kikerhernest sisse tooma. Meie vanasse töökohta Gindiesse toodi reedel juba 2000 tonni kikerhernest sisse. Me pühkisime Markusega veel kuuri seina seestpoolt üle ja põrandat ning tolmuimejaga imesime veel hopperi pealt vilja ära. Siis hakkasime õuest kuuri ukse juurest mahajäänud vilja koristama. Saime õnneks õigeks ajaks asjad valmis, aga enne hooaja algust on veel väga palju teha.

Oleme Markusega mõlemad natuke tõbised praegu. Mõlemad tundsime eile nohu, köha ja eile öösel ei saanud eriti hästi magada, pea lõhkus koguaeg. Kuna meil toas puhurid töötavad täisvõimsusel, siis ehk sellest. Samas võib olla ka kuumast, sest kuna meil kondistioneeri ei ole, siis ei saagi keha maha jahtuda ja raske on end välja puhata. Tõesti loodaks tuleva nädala jooksul selle masina korda saada. 

Veel üks hea uudis, meie tuttavad Capella eestlased tõid meile leiba! Nämm-nämm. Täitsa unustasin ära juba, kui hästi see maitseb :)

Samal ajal kui ma blogi kirjutasin, siis läks meil vool ära. Markus läks kohe peakilpi vaatama ja seal oli kõik korras. Siis avastasime, et tervel linnal oli vool ära. Me võtsime siis auto ja mõtlesime, et sõidame linnas ringi. Läksime eestlaste juurde külla, nemad mängisid kaarte parasjagu. Siis toodi toole juurde, pakuti siidrit ja mängisime meie ka kaarte, meie Markusega, Reelika, Ville, nende töökaaslane Darren, tema koer Charlie ja hiljem liitus üks Capella eestlane Joanna ka meiega. Mängisime turakat ja valetamist, mõlemaga sai nii palju nalja. Vot siuke tore planeerimata üritus :)


Puhastasime Markusega kuivati konveiereid

Koristustööd

Kuuris luuatamas

Jälle kuuris koristamas

No comments:

Post a Comment