Sydney

Sydney

02 September 2013

Pubiõhtu, grillimine eestlastega ja lõõgastumine basseinide ääres


Nädalavahetus oli tavapärasest rahulikum. Reede õhtul käisime pubis koos ülemuse, tema naise ning ühe paariga, kes siit saidilt lahkub. Nemad kolivad ära siit umbes 150 km kaugusele ja hakkavad seal oma viljaplatsi juhtima. Reede hommikul lepiti kokku, et läheme pubisse õhtusöögile. Mina siis mõtlesin, et kuna õhtusöök, peaks vist viisakamad riided selga panema. Muidugi põdesin ilmaasjata, elame ju põhimõtteliselt maal. Kui pubisse jõudsime, oli ülemuse esimene jutt, et teeme enne mõned joogid, kui õhtusöögile asume. Ilmselgelt käivad Austraalias siis asjad natuke teistmoodi. Mina olin eelnevalt omale juba klaasi veini ära tellinud, samal ajal kui meie teine töökaaslane võttis ämbri jääga, kus oli viis 0,3 liitrist õlut. 

Pärast umbes kolme jooki liikusime lõpuks õhtusöögi laua suunas. Ega selles pubis mingist peenest teenindusest küll rääkida ei saa. Selleks ajaks, kui ülemus ja tema naine söögiga lõpetasid, olin mina just alustamas ja Markus ootas ikka oma praadi. Saime kenasti kõhud täis, praed olid päris suured. Edasi jätkasime dringitamist ja jutustamist. Hiljem liitusid meie tuttavad eestlased ka meiega, tegime eestlastega ühe piljardimängu ja enne südaööd olime neljakesi kodus tagasi (meie Markusega ja austraalia paar). Siin tegime taaskord lõkke ülesse ja tiksusime kusagil poole kolmeni! 

Laupäeval lahkusid Andrew ja Cat meie saidilt. Meie planeerisime oma päeva siinsamas koos eestlastega. Tegime grilli, rääkisime maast ja ilmast, kuulasime eesti muusikat jne. Selline mõnus rahulikum ajaveetmine. Polnud purjus ja tuigerdavaid inimesi nagu eelmine kord. Pühapäeval käisime nendega koos veekeskuses. Läksime 12 ajal, siis oli ikka päris mõnus seal olla. Ilm oli parajalt kuum, vesi jahutas mõnusasti. Me Markusega veetsime seal pisut rohkem kui 3 tundi, oleks veelgi kauemaks jäänud, aga tahtsime ise pizzat teha. Praegu oleme ainult kahekesi siin saidil, seega oli mõnus köögis küpsetada. Ma aga sattusin kuidagi koristamisega nii hoogu, et lisaks algselt plaanitud köögi koristamisega lõpetasin koguni naiste ja meeste WC-s. Pizza tuli muide väga väga hea! :)


Enne õhtusööki
Markus katsetas oma telefoni vee all. Töötab!
Soojavee basseinis mõnulemas
Vasakul Markuse, paremal minu jagu :)



No comments:

Post a Comment