Sydney

Sydney

16 January 2013

1 kuu veel jäänud siin

Täna on kolmapäev ehk palgapäev. Meie enam sõna wednesday ei kasutagi, vaid lihtsalt payday ehk palgapäev. Viimased paar nädalat on olnud meil päris töised. Mul tuli see nädal (töönädal on kolmapäevast teisipäevani) 58 tundi, töötan ju 6 päeva nädalas. Markus sai 69,75 tundi sel nädalal. Enamasti alustan 6.00 hommikul ja lõpetan õhtul viie ajal. Eile ma tulin näiteks pool 6 koju, käisin dušši all ja sõin ning mõtlesin, et magan paar tundi. Kokkuvõttes magasin aga hommikuni välja. Ilmselt tulevad ka järgmised tööpäevad nii pikad, maja on rahvast täis ja koguaeg on vaja probleeme lahendada (täna 8 konditsioneeri katki ja meil on 3 vaba tuba!) Tundub, et kui lõpuks vaba päeva saan, magan ka selle maha :)

Meil oli üks hulkuv koer siin paar päeva tagasi. Väga sõbralik kutsu oli ja kuna keegi ei teadnud, kust ta pärit on, siis hoidsime teda meie Staff Villages. Ööseks võtsid aussid ta enda tuppa ja päeval oli koer vastuvõtu juures ketis. Kutsu haukus seal ikka väga palju, tundis end ilmselt üksikuna. Täna tuli mingi asjapulk ja viis ta ära ning alles peale seda tuli tema omanik koera otsima. 

Ajutine valvur eksis ka meie tuppa ära.

Eile oli meil töötajate koosolek kell 12.00 päeval konverentsiruumis. Kirjas oli, et kõik liikmed peavad kohale tulema. Muidugi pandi vastuvõtt ja kõik muu ka kinni selleks ajaks. Meie ülemus rääkis siis uutest töötajatest ja ametikõrgendustest. Eraldi tõi välja meie Staff Village, sest siiamaani meie kööki ei ole väga korras hoitud. Inimesed ei pese nõusid, laua jätavad mustaks, sodi maha jne. Nüüd on põhimõtteliselt nii, et kes sodi tekitamisega vahele jääb, saadetakse koheselt minema. Meil on köögis kaamerad ka.

No comments:

Post a Comment