Sydney

Sydney

05 January 2013

Sydney ja Uus-Meremaa

Eile ostsime kõik vajalikud lennupiletid  ära. 16. veebruari hommikul lendame meie praeguselt kodusaarelt Groote Eylandtilt Darwinisse (lend kusagil 2 tundi). Darwinis veedame ühe öö ja järgmine päev lendame Sydneysse. Seal oleme kuni 21. veebruarini, kust seejärel siirdume kaheks nädalaks Uus-Meremaale. Alustame lõunasaarelt, kus on palju mägesid ja fjorde ning hiljem liigume põhjasaarele, kus loodetavasti ka vulkaane näha saame. 

Pilt: 4photos.net
Lennupiletite hinnad:
1) Groote Eylandt (GTE) - Darwin (DRW) hinnaga 229 AUD
2) Darwin (DRW) - Sydney (SYD) hinnaga 184 AUD
3) Sydney (SYD) - Christchurch (CHC) hinnaga 213 AUD
4) Auckland (AKL) - Sydney (SYD) hinnaga 213 AUD
Kokku: 839 AUD ehk 644 EUR (see on umbes meie nädalapalk)

Ütlesime selle nädala keskel ülemustele ka, et läheme ära. Eks nad natuke kurvad olid, aga enamus ongi siin kusagil 3 kuud ja siis lähevad edasi. Täna on meil Markusega vaba päev, aga me istume toas, kuna väljas on meeletu kuumus ja lihtsalt ei jaksa õues olla. Praegu sajab meil iga päev vihma, peale seda on tavaliselt jahedam. Aga, meil on täpselt kuus nädalat siin veel olla, siis saame puhkama minna :)

Pilt: 4photos.net

Väga veider on mõelda, et tulime just Austraaliasse (23.okt), töötame kolm kuud ja juba saame võimaldada endale paarinädalast puhkust. Peale seda tahame minna farmi tööle, et teha 88 farmipäeva ära ja siis saame ka teiseks aastaks Austraaliasse jääda...

No comments:

Post a Comment