Sydney

Sydney

30 January 2013

Wednesday-payday


Nii nagu eelmises postituses sai mainitud oli paljudel sel nädalal vähem tunde. Iga kolmapäeva hommikul vaatan oma alluvate palgalehed ja sisse- ning väljalogimisajad üle ja seejärel annan ülemusele. Üldiselt on enne inimesed housekeepingus saanud 45-55 tundi, see nädal jäi paljudel see aga 38 kanti. Praegu on kliente nii vähe, et ka minul on vähem sekeldusi. See nädal tuli mul 49 tundi, tavaliselt 58-65 keskmiselt. Palk oli siiski pisut üle 1000 dollari, seega ei saa kurta. Eks näeb, mis tulevane nädal toob.

Praegu ei ole mul housekeeperitele lisatööd ka eriti pakkuda. Oleme peaaegu kõikides tubades  suurpuhastuse ära teinud, laoruumid korda saanud, homme teeme vastuvõtu ja terrassialad korda, peseme baari aknaid jms. Endiselt on siin pinged tundide pärast õhus, kõik tulid ju siia raha teenima, aga tööd on vähem ja inimesi rohkem. 

Täna oli meie toas suur mürgine ämblik. Tegelikult juba teist korda, üks oli vist nädal või kaks tagasi ja täna siis jälle. Ei tea, kust ta sisse puges, aga küll ta vudis alles kiiresti edasi. Õnneks Markus suutis ta eemaldada meie toast. Kuigi see ämblik oli mürgine, siis ohtlik ta meile siiski pole, kuna ta ei suuda mürki läbi meie naha ajada. Madusid see nädal näinud pole, ükspäev nägin ühe toa vetsupotis väikest konna. Lasin kaks korda vett, aga ära ta ei kadunud ja mina edasi ei üritanud. Kuna nüüd on niiskust rohkem kui tavaliselt, siis on ka kõiksugu putukad end välja ajanud: sääsed, parmud ja sipelgad.......

No comments:

Post a Comment