Sydney

Sydney

21 January 2013

Tsüklonihoiatus!

Täna saime homseks tsüklonihoiatuse. Ilmselt siiski midagi hullu ei ole, aga kunagi ei või ju teada. Päästemeeskond käis täna kohapeal ka meie varustust ja ruumide olukorda uurimas ning vaatas, kas oleme ette valmistanud. Põhimõtteliselt on kõik asjad siin koguaeg valmis olnud (kiivrid, gaas elektri äramineku puhul jne). Ilm hetkel on pilves, tuuline, kohati müristab ja lööb välku, mere tase ka loomulikult tõusnud. 

Kuskil tund tagasi helistati mulle vastuvõtust ja öeldi, et ootamatult tuleb meile 10 tuba juurde. Üks lennuk, mille sihtkoht oli hoopis kusagil mujal, pidi siin maanduma, kuna ilma tõttu polnud enam mõistlik lendu jätkata. Mis aga on probleem? Meil paljudes vabades ja puhastes tubades ei tööta konditsioneer. Siiamaani pole neid õnnestunud korda saada, sest saarel on liiga vähe inimesi nende parandamiseks (meie juures käib üks - Andrew) ja lisaks võtab siia varuosade tellimine pikka aega. Kaubapäev on meil ju kord nädalas. Vahepeal ei olnud meil kolm nädalat kaubapäeva!!! Seda muidugi saime juba siis teada, kui ühel nädalal kaupa ei tulnud. Pole ka imeks pandav kui veekatkestuse kohta tuleb e-mail pool tundi varem. 

Kisub tormiseks.

Kuna me oleme saare ainuke hotellilaadne majutuskoht, siis ega neil inimestel ju suurt muud üle ei jäägi. Peavad olukorraga leppima. Eks paistab, mis homne päev toob. Täna tuli üks aborigeenitüdruk ka meie külla elama ja homsest hakkab tööle. Õnneks ta läheb homme restorani. Tema sõbranna jääb ikkagi koju elama, aga pidi ikka homme tööle tulema. Kellaaega me muidugi ei tea, aga mis siin imestada, siin on organiseerimine ju ülivõime!

No comments:

Post a Comment