Sydney

Sydney

01 January 2013

Head uut aastat!

31. detsember oli meil tavaline tööpäev. Nagu ikka ärkasin 5:25, läksin 6.00 tööle, võtsin Markuse ka kaasa, sest ikka veel pole mul piisavalt inimesi housekeepingus. Esimese poole tunni jooksul juhtus kohe paar  õnnetust. Hakksime tube koristama, tõime oma musta pesu trolley välja ja see kukkus mul terrassi pealt maha. Siis kui selle Markusega üles saime, võtsin teise käru (kus peal on linad, rätikud, seebid-sampoonid jne) ja sealt pealt kukkus veekast üle terrassi. Hiljem pausi ajal juhtus Markusel ka õnnnetus. Ta oli püsti ja hakkas särki seljast ära võtma ning pani sõrmedega vastu tiivikut. Nüüd paaril sõrmel on pisut nahk maas. 

Kogu tööpäeva jooksul ei olnud üldse tunnet, et täna on aastavahetus. Siiski, õhtul 9-10 ajal hakkasime meie Staff Villages jooke tegema, mõned olid juba päris purjus (need, kes päeval lõpetasid). Mina ja Katu tegime mojitosid. Ostsime alkopoest ainsat valget rummi Bacardit ja ülejäänud kraami saime kõik meie köögist (pruunsuhkur, mint, purustatud jää). Päris hea oli vahelduseks midagi muud juua, kui rumm ja koola. Meie aja järgi kell 11 olime manedžeride poolt kutsutud resordi restorani-baari, kus saime šampust, õlut  ja siidrit juua. Lisaks olid ka mõned snäkid. Telekast vaatasime, kuidas võeti uus aasta vastu Sidneys. Päris võimas ilutulestik. Järgmine aasta saab ehk sinna mindud selleks ajaks.

Arrrr.
Mis oli aga teistmoodi? Me ei näinud mitte ühtegi ilutulestikku. Meie hotell pauku ei teinud ja kaugemalt ei näinud ka midagi. Väikse saare asi. Seega kui kell sai 00:00 soovisime kõigile head uut aastat ja tulime tagasi oma kodukülla, kus hakkasime edasi jooma. Kõik olid päris lõbusas tujus, paari tunni pärast hakkas meil enam-vähem karaoke pihta. Pole ammu nii tore olnud. Kusagil 3 ajal läksin ära magama...

1. jaanuaril töötasin 3 tundi, sest riigipühadel ei taheta palju tööd anda. Tunnihinne on mul 54 dollarit riigipühal ehk pea poole rohkem. Whoohoooo!

Head uut aastat kõigile!

No comments:

Post a Comment