Sydney

Sydney

20 January 2013

Bushwalking, torm, juuksuritöö ja väljaskäik


Laupäev - järjekordne vaba päev minul ja Markusel. Magasime 11 tundi, sõime ja ajasime end linna läbi metsa ehk harrastasime bush walkingut nagu nad siin nimetavad. Metsa (ing forest) sõna siin kuulnud pole, ikka bush  ja bush. Ka metsapõlengute korral on bush fire jne. Eniveis...Jõudsime siis linna meie lemmik vabajaveetmiskohani - basseini juurde. Hüppasime (tegelikult Markus hüppas ja mina läksin redelist) vette ja mõnulesime jahedamas vees. Ilm oli selleks ajaks päris pilve kiskunud, mis meile ainult head meelt valmistas. Lootsime, et hakkab sadama. Ma kujutan ette, mida võivad mu Eestis elavad sõbrad-tuttavad ja muud mõelda viimasest lausest. Jah, kui elada kaks ja pool kuud 30-40 kraadises keskkonnas, siis vihm tundub kohati suure naudinguna.

Sel korral päevituskreemi vedasime ilma asjata kaasa. Muide meie kreem on 500 ml pudelis, siin on need ja ühe liitrised päris levinud. Kuna pilvi oli kordades rohkem, kui päikest, siis päevitamisest midagi välja ei tulnud. Pole hullu. Läksime hoopis pingile istuma ja nautime mere- ja tormivaadet. Väga mõnus vaatepilt - merevesi on helesinine ja taevas tumesinine. Nii ilus! Paaril korral nägime ka välgusähvatusi, aga suuremaks mürinaks seekord ei läinud. 

Tagasi koju jõudes panin tööle oma juuksurikoja. Markuse juuksed olid jälle pikad ja kui frencie Benjamin nägi, et lõikus käsil, hakkas kohe uurima, kas oleksin nõus tal ka juukseid pügama. Tema käis viimati 2,5 kuud tagasi juukseid ajamas. Oli temaga alles tööd, aga nüüd näeb lausa inimese moodi välja. Resto supervisor tahtis ka lasta mul juukseid lõigata, aga tema oli paraku tööl.

Õhtul toimus meie kodukülas väike istumine, peaaegu kõik meie töötajad olid kohal, võtsime napsu ja ajasime juttu. Me proovisime ühte teist Bundabergi rummi ehk Bundaberg Red (700 ml maksab meil 41.80 dollarit ehk 32 euri). Kohe ka avastasime, et see meie maitsemeeltele nii hästi peale ei läinud. Red on liiga magus, küll aga tavaline Bundabergi rumm on väga-väga hea rumm. Üks parimaid mida üldse saanud olen. Siiani oli top 3: Captain Morgan Spiced Gold, Aramis White Rum ja siis ma ei teagi kas Havana Club või Bacardi White. Seega kui teile ka samad margid meeldivad, siis Aussis kindlasti proovige Bundy't.

Arc-is. Rahvuslik koosseis vasakult: austraallane, ameeriklana,
 kandadalane, ameeriklane ja iirlanna.
Kuna saime paraja kamba kokku, otsustasime ka kõik baari minna. Ikka läbi pimeda metsa, aga suure rahvahulgaga ikka julgem minna, taskulambid ka kaasas. Golfi baarist võtsime veel ühe töökaaslase Andrew kaasa ja varsti olimegi ARC-is. Rahvast oli päris palju, nüüd on pühad juba selja taga ka. Igatahes oli väga tore, sai ikka nalja ja pisut lõõgastuda ka. 

No comments:

Post a Comment