Sydney

Sydney

14 January 2013

Õnneks oli pilves

Eile oli mul mini-tööpäev ehk 4,45 tundi ja Markusel vaba päev. Õnneks oli ilm pilves (jah, lugesite õigesti - kas õige oleks õigesti või õieti??). Läksime siis eile pilves ilmaga "linna" basseini äärde, õhk oli ikka väga soe, kuid siiski tunduvalt jahedam, kui tavapäraselt. Olime basseinis tund aega ja siis hakkas vihma sadama. Oi kui mõnus oli! Sai üle pika aja õues värske tunde kätte (ilmselgelt oli see ajutine :P) 

Markus naudib vihma.

Meie üllatuseks on meile hakanud uusi töötajaid juurde tulema. Kõigepealt viis inimest tulid puhkuselt tagasi (kes Taist, kes Sydneyst), lisaks üks inimene laundry´sse ja kaks inimest housekeepingusse, ning üks ajutine kokk kööki (puhkuseasendaja). Just eelmine nädal tuli meile kaks uut töötajat juurde ja pikemas plaanis näitab see, et me hakkame vähem tunde saama. Mina muidugi tundide pärast ei muretse, sest mul tööd ja tegemisi jagub. Kui vähegi saan, üritan ka oma eesti kamraadi igale poole kaasata, et ka nemad palgapäeval rõõmsad oleksid. 

Rääkides rahvuslikust koosseisust, siis meie pisikeses resordis on töötajaid peaaegu igalt mandrilt. Niisiis esindatud on: Kanada, USA, Inglismaa, Iirimaa, Saksamaa, Prantsusmaa, Eesti, Sri Lanka, Austraalia. Eelmine kuu olid veel itaallased ja üks hollandlane. Päris värvikas koosseis. Tehes siin väikese kokkuvõtte, ütleks kohe, et põhja-eurooplased, kanadalased ja ameeriklased on väga töökad ja loogilise mõtlemisega. Samuti kolm srilankalast on tõestanud kvaliteetse töö tegemises. Aussid ise aga jäävad silma viilimise, laiskuse ja ebaloogilise mõtlemisega. Samas üks austraallane on siin väga tubli ja töökas. Ei maksa nüüd kõike 100% tõsiselt võtta, Austraalia on ju suurem kui Euroopa ja mina teen omad järeldused vaid paarikümne inimese põhjal!

1 comment:

  1. Õigesti - keskvõrre: õigemini, ülivõrre: kõige õigemini ja õigeimini. Vastand valesti, vääralt. ▪ Toimisid õigesti. Kas ma ikka sain sust õigesti aru? Õigesti toitumine, parem: õige toitumine. Jüri isa, õigemini kasuisa, on surnud. Ebaõigesti = valesti, vääralt.
    Tüüpviga: õieti = õigupoolest.

    ReplyDelete