Sydney

Sydney

21 March 2013

Kuumemad tööturu uudised


Peale seda, kui ostsime auto ja muutsime Gumtree kodulehel oma kuulutuse ära, et meil on auto, on inimesed hakanud meist ise huvi tundma, mitte vastupidi. Eile õhtul helistas ka mingi mees, pakkus ühele tööd loomafarmis. Mõtlesime, et kui vähemalt kaks saaksid töö, siis võib jah öelda. Nüüd meil ju ühine vara ka, peab teisiti mõtlema. Ütlesime ära.

Täna hommikul, kui valisime Colesi supermarketist hommikusööki, helistati Katrinale ja pakuti meile tööd GrainCorp farmi ehk midagi teraviljadega seoses (me kahtlustame, et see sama firma, kes meile eile helistas). See naine palus meil kiiresti ära täita avalduse kodulehel, kuhu pidi sisestama oma andmed (viisa number, autojuhilubade nr jne), vastama küsimustele (nt: kas sulle meeldib riske võtta). Kokku võttis see pisut üle tunni aja, päris palju küsimusi oli, enamus ohutusnõuetega seoses. Siis Katrina helistas sellele tegelasele tagasi ja too küsis, et millal me siis saame kohale tulla. Peame nüüd teisipäeval olema Emeraldis, siit 1000 km eemal, siis saame treeningu ja eks näeb, mis edasi saab. Tööst me väga aru ei saanud, mingid lihttöölised. Ta lubas ka mingi kirja e-mailile saata, ehk siis saame rohkem aru.


Clifton Beach
Täna tegime turistipäeva, käisime mõned rannad läbi. Ookeanivesi oli 29 kraadi, uskumatu!!! Väga soolane ka muidugi. Praegu saab ujuda ainult mingi teatud ala piires, vee sees on võrk, mis hoiab meduusid jms asjad eemal. Siiski võib ka sinna võrgu sisse midagi sattuda. Vetelpääste käib muidugi proove ka võtmas. Lainetega on päris mõnus ujuda, vaheldus eesti randadele. Markus ostis endale täna uued helesinised ujumispüksid ja plätud. Kui nüüd tööle saamegi, siis ei tea, mis seal Emeraldis üldse teha on. Praegu uurime firma ja asukoha kohta ka. Emeraldis elab näiteks 13 000 inimest. Firma tundub olevat väga-väga suur.

No comments:

Post a Comment