Sydney

Sydney

15 March 2013

Tagasi alguses


Oleme jälle Cairnsis, jälle JJ's Backpackersis nagu novembri alguses ja otsime jälle tööd. Seekord on eeliseks juba see, et meid on kolm, sest me otsime kolmekesi tööd. Samas rohkem pakutakse töökohti kahele või ühele. Kuna nüüd me oleme targemad ja julgemad, tunduvad šansid ka paremad ehk me helistame, pluss saadame meili, osadele ka faxi ja järgmine päev helistame uuesti osadesse kohtadesse. Lisaks oleme otsinud palju tööbüroosid, saatnud sinna CV-d, täitnud avaldusi jms. Meie prioriteet oli puuvilla farmi tööd saada, sest seal saab palju tunde ja head raha, aga hetkel tundub kõik täis olevat...

Kokkuvõttes oleme endiselt töötud. Paaris kohas on küll palutud lisaks midagi ära täita (täpsemad ankeedid koos maksunumbri, pangakonto jms detailidega), kuid positiivset vastust ei ole. Täna ühest kohast meile helistati ja pakuti tööd kahele farmiabilisena. Siiski see mees pidi veel midagi uurima ja siis alles meile teada andma. Olen ikka kuulnud, et sellised need aussi tööandjad ongi, et lubavad helistada jms, aga siis ei miskit. Ise peab end meelde tuletama ja uurima.

Meie tavaline päev näeb välja nii: hommikusöök 8:45, siis arvutid kätte ja õue istuma ja tööd otsima, saadame CV-sid, kirjutame ja joonistame, helistame. Kusagil 2-3 ajal on kõht järsku megatühi, siis kiirelt mingi söök, seejärel vaba aeg, sest selleks ajaks on silmad haiged ja pea paks. Õhtul vaatame uuesti asjad üle, mängime monopoli, mis on meile meelde tuletanud sellised sõnad nagu kurbus, rõõm, närvilisus ja paratamatus, ebaõnn, peast arvutamine; käime nuudleid söömas ja 12 ajal magama.

Tänaseks oleme 4 päeva tööd otsinud.

No comments:

Post a Comment